HOME     CARIERE      CONTACT      POLITICA DE CONFIDENTIALITATE      POLITICA COOKIES     
 
 
DESPRE NOI
PRINCIPIILE PROCERT LABORATORY
PROCESUL DE CERTIFICARE
POLITICI DE CERTIFICARE
CERTIFICARE SISTEME DE MANAGEMENT
CERERE DE OFERTA
CLIENTI
PAREREA TA CONTEAZA
COLABORARI
INTREBARI FRECVENTE
LINK-URI UTILE
NOUTATI
 

Certificate ISO

Untitled Document
PRINCIPIILE PROCERT LABORATORY

Competența, responsabilitatea, imparțialitatea, deschiderea, și promptitudinea reprezintă PRINCIPIILE prin care ne atingem obiectivele.

COMPETENȚA:

 • Calitatea serviciilor oferite clienților și demonstrate tuturor părților interesate (RENAR și autorități) nu poate fi atinsă decât prin competența personalului care reprezintă PROCERT LABORATORY , fie ei interni sau externi. Așadar, politicile PROCERT LABORATORY referitoare la asigurarea competenței personalului este esențială în realizarea obiectivelor ei, punând în valoare toate capacitățile profesionale ale personalului asigurând un mediu propice pentru colaborarea într-o echipă de succes, furnizând instruirea continuă a acestuia cu cele mai noi practici din domeniu.
 • PROCERT LABORATORY crede cu tărie în principiile unei echipe de succes: 
  • Respect reciproc
  • Comunicare deschisă
  • Responsabilitatea acțiunilor  
  • Angajament din convingere
  • Argumentarea constructivă
  • Suport în soluționarea oricăror probleme
  • Recunoaștere / leadership.

PROCERT LABORATORY este convins că prin consecvența aplicării acestor principii, promovate în orice moment și la orice nivel, oferă în această manieră un mediu propice de dezvoltare personală, profesională, pe baze sănătoase și etice.
 
RESPONSABILITATEA:
Prin natura activităților desfășurate, PROCERT LABORATORY își asumă responsabilitatea certificărilor sale față de clienți și față de celelalte părți interesate cu care interacționează direct sau indirect. Sistemul de management creat, incluzând acordurile scrise între părți (contracte), toate  documentate în baza normelor legale și de reglementare aplicabile, naționale (RENAR) și internaționale (IAF), reprezintă baza asumării responsabilității PROCERT LABORATORY.

 IMPARȚIALITATEA:
Imparțialitatea este cheia activităților de evaluare desfășurate de PROCERT LABORATORY, în calitate de organism de certificare. Obiectivitatea auditurilor, esența activităților PROCERT LABORATORY, poate fi validată doar prin asigurarea unor mecanisme de imparțialitate din cadrul sistemului implementat. Riscurile imparțialității sunt analizate periodic astfel încât să fie asigurată aplicarea acestui principiu atât de necesar imaginii  PROCERT LABORATORY.

DESCHIDEREA:
Dinamismul schimbărilor societății și provocările actuale determină o atitudine deschisă a PROCERT LABORATORY pentru a putea oferi serviciile de calitate, atât de utile clienților. Documentarea permanentă, menținerea permanentă a colaborării cu diferite părți interesate, discuțiile purtate cu diferite persoane din diverse medii de afaceri sunt căile de informare pentru adaptarea activităților PROCERT LABORATORY la noile cerințe și întâmpinarea așteptărilor clienților și altor părți interesate.

PROMPTITUDINEA:
Promptitudinea  decurge din deschiderea cu care tratează  PROCERT LABORATORY orice solicitare, noutate sau provocare, timpul de reacție fiind în avantajul reciproc al părților concretizat în general prin consolidarea imaginii pe piață.

 

  © 2011 - 2024   Procert Laboratory