HOME     CARIERE      CONTACT      POLITICA DE CONFIDENTIALITATE      POLITICA COOKIES     
 
 
POLITICI DE CERTIFICARE
CERTIFICARE SISTEME DE MANAGEMENT
CERERE DE OFERTA
CLIENTI
PAREREA TA CONTEAZA
COLABORARI
INTREBARI FRECVENTE
LINK-URI UTILE
NOUTATI
Untitled Document

21.12.2018
In atentia clientilor certificati 18001:2007 - MIGRAREA CERTIFICARII DE LA 18001:2007 LA 45001:2018

21.12.2018
In atentia clientilor certificati 27001:2013 - TRANZITIA CERTIFICARII DE LA 27001:2013 LA 27001:2018

08.02.2016
Certificare ISO eligibila in proiecte cu fonduri guvernamentale

26.10.2015
SEMINARII DE TRANZITIE ISO 9001, ISO 14001, SA8000 GRATUIT!

03.02.2014
10 Ianuarie 2014 - Consultare publica deschisa - SA8000:2014

 
Membru:



 

Certificate ISO

Untitled Document
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1. Scop
Prezenta politica are scopul de a explica modul in care noi, Procert Laboratory, colectam, prelucram si stocam datele cu caracter personal, in conformitate cu legislatia Romaniei si a Uniunii Europene in special in conformitate cu urmatoarele documente:

  • Regulamentul General de Protectia Datelor (RGPD) adoptat de Parlamentul European si de Consiliul European la 27 Aprilie 2016
  • Oricare alta lege locala privind protectia datelor cu caracter personal ce se aplica in Romania

2. Domeniul de aplicare
Aceasta politica de protectie a datelor cu caracter personal se aplica:

  • angajatilor Procert Laboratory
  • auditorilor, expertilor si colaboratorilor Procert Laboratory
  • oricarui client Procert Laboratory (actuali, fosti sau oricarui potential client) care solicita informatii, oferte sau face sesizari
  • oricarei persoane din cadrul organizatiilor sau care reprezinta organizatiile care solicita informatii sau oferte de la Procert Laboratory.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protecția datelor – GDPR) ce a intrat în vigoare de la data de 25 mai 2018:

Datele cu caracter personal sunt orice informație care se refera la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata direct sau indirect. Informațiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie și ele date cu caracter personal. Exemple de date cu caracter personal: un nume si prenume; o adresa de domiciliu; o adresa de e-mail, cum ar fi prenume.nume@societate.com; un numar de act de identitate; date privind locatia; o adresa de protocol de internet (IP); un identificator de modul cookie.

Prelucrarea inseamna orice operatie sau set de operatii efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

Stocarea păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal colectate.

Procert Laboratory considera toate datele cu caracter personal colectate ca fiind confidentiale si va face tot posibilul sa le stocheze in siguranta si sa le prelucreze cu atentie. Nu va oferi informatii unor parti terte decat in conditiile respectarii reglementarilor aplicabile.

3. Datele cu caracter personal pe care le colectam includ:

  • pentru angajatii sau reprezentantii clientilor persoane juridice:
    - nume, prenume, functie, semnatura, adresa, e-mail, telefon;
  • pentru persoane fizice clienti Procert Laboratory sau care solicita informatii, oferte sau care fac sesizari:
    - nume, prenume, CNP, functie, semnatura, adresa, e-mail, telefon;
  • pentru angajatii Procert Laboratory:
    - nume, prenume, sex, data nasterii, functie, semnatura, CNP, nationalitate, starea civila, adresa, e-mail, telefon, educatie si training, calificari, certificari, date cu caracter personal privind sanatatea, date aferente conturilor bancare pentru a se putea efectua platile pentru munca depusa;
  • pentru auditori, experti si colaboratori Procert Laboratory:
    - nume, prenume, sex, data nasterii, functie, semnatura, CNP, adresa, e-mail, telefon, educatie si training, calificari, certificari, date cu caracter personal privind sanatatea, date aferente conturilor bancare pentru a putea efectua platile pentru munca depusa.

4. Scopul colectarii datelor cu caracter personal
Colectarea, prelucrarea si utilizarea datelor cu caracter personal este permisa din motivele enumerate mai jos:

  • Derularea proceselor de certificare
  • Operațiuni de ofertare, contractare, facturare
  • Pentru a va confirma serviciile pe care le-ati comandat si a va furniza informatii suplimentare cu privire la acestea
  • Cand beneficiati de serviciile noastre sau ne contactati prin intermediul unuia dintre canalele noastre
  • Conformare cu legile in vigoare
  • Pentru activitați specifice departamentului Resurse Umane, in situatia in care sunteti interesati sa faceti parte din echipa noastra
  • Pentru a va informa cu privire la ofertele promotionale, noutatile despre serviciile aflate în portofoliul companiei noastre sau pentru a va invita la seminariile gratuite organizate
  • Pentru a preveni frauda și pentru a asigura securitatea website-ului și a informațiilor
  • Datele pe care le transmiteți prin intermediul formularelor disponibile pe website-ul Procert Laboratory (cerere de ofertă de certificare,) în format fizic sau digital, prin intermediul mesajelor e-mail transmise catre noi sau in urma apelurilor telefonice.

Procert Laboratory nu va prelucra date cu character personal in absenta unuia din motivele de mai sus. Vom prelucra aceste date pe tot parcursul relației noastre contractuale si după finalizarea acesteia, cel puțin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile în domeniu.

5. Catre cine și de ce transmitem datele cu caracter personal
Confidențialitatea datelor personale reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte pentru noi. Nu transmitem aceste date catre terțe parți decat daca este necesar, și numai datele necesare in conformitate cu cerințele legale sau de acreditare.

In anumite cazuri necesare derularii activitatii, comunicarea acestor date cu caracter personal se poate face catre terte parti cum ar fi:

  • organismul de acreditare RENAR, Comisia Europeana, agentii/autoritati de reglementare in diferite domenii, asociatii din industrie (ex IQNET)
  • auditorilor desemnati pentru prestarea serviciilor contractuale
  • autoritatilor judiciare/de investigatii, cum ar fi politia, procurorilor publici, tribunalelor si organismelor de arbitrare/mediere, la cererea expresa si legala a acestora
  • avocatilor sau executorilor judecatoresti, de exemplu, in caz de insolventa, faliment sau de recuperare a datoriilor catre Procert Laboratory neachitate
  • in alte situatii prevazute expres in legislatiea/reglementarile aplicabile.

6. Drepturile persoanelor la care se refera aceasta politica si cum le respectam
Acces, Informare, Rectificare și Obiectie
Aveti dreptul sa obtineti de la Procert Laboratory confirmarea cu privire la informatiile personale pe care le-am colectat si prelucrat in legatura cu dumneavoastra si despre scopurile în care sunt utilizate aceste date.
Aveți dreptul sa solicitati recertificarea sau actualizarea datelor cu caracter personal incorecte, incomplete, invechite sau inutile stocate în legatura cu dumneavoastra.
Puteți contesta anumite utilizari ale informațiilor personale, inclusiv marketingul direct, daca aceste date sunt prelucrate in alte scopuri decat scopurile necesare pentru indeplinirea serviciilor noastre sau pentru respectarea unei obligații legale.

Ștergere și dreptul de a restrictiona prelucrarea
Ne puteți solicita sa stergem informațiile personale ale dumneavoastra din sistemele noastre daca:

  • - datele personale nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate
  • - datele dumneavoastra au fost prelucrate in mod illegal
  • - prelucrarea datelor a avut loc pe baza consimtamantului dumneavoastra, iar acesta a fost retras.

Vom respecta această solicitare daca nu avem un motiv legitim pentru a nu șterge datele. Dupa ștergerea datelor, s-ar putea sa nu putem șterge imediat toate copiile reziduale din toate sistemele noastre. Aceste copii vor fi eliminate cat mai repede posibil.
Ne puteți solicita sa restrictionam prelucrarea anumitor informatii personale, insa acest lucru poate conduce la mai putine posibilitati de a beneficia de serviciile oferite.

Dreptul la portabilitate
Aveți dreptul sa primiti informatiile personale furnizate de dumneavoastra intr-un format structurat și utilizat în mod obișnuit.

Dreptul la opozitie
Presupune ca in orice moment, aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor cu caracter personal.

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii exclusive de prelucrare automata a datelor cu caracter personal inclusiv crearea de profiluri care produc efecte juridice sau care va afecteaza semnificativ.

Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Protectiei Datelor cu Caracter Personal.

Dreptul de a va adresa justitiei in situatia in care persoana vizata a suferit un prejudiciu in urma prelucrarii datelor cu caracter personal.

Pentru exercitarea drepturilor dumneavoastra sau daca aveti intrebari cu privire la protectia datelor va puteti adresa

Organismul de Certificare Procert laboratory
Sediu social:
Soldat Spiridon Matei, Nr. 2, Sector 3, Bucuresti, Romania

Adresa:
Lt Sachelarie Visarion Nr 63, Sector 2, Bucuresti, Romania

Telefon / Fax: 021-310 33 68, 021- 310 33 94

E-mail: office@procertlaboratory.ro

7. Cum protejăm aceste date
Datele personale sunt prelucrate in conditii de siguranta, s-au luat masuri tehnice și organizationale adecvate privind securitatea datelor, impotriva prelucrarii sau a alterarii neautorizate, impotriva pierderii sau a distrugerii, precum și impotriva dezvaluirii si a accesului neautorizat la datele personale transmise, stocate sau prelucrate. Procert Laboratory aplica un set de politici, proceduri si securitate informationala pentru a asigura confidentialitatea, integritatea si pastrarea in siguranta a datelor cu caracter personal, acestea fiind actualizate periodic pentru a corespunde reglementarilor. Angajatii, auditorii si colaboratorii Procert Laboratory au obligatia de a pastra confidentialitatea si nu pot divulga datele cu caracter personal in mod illegal. Furnizorul serviciilor de gazduire a website-ului www.procertlaboratory.ro prin intermediul caruia colectam date cu caracter personal este Web Incident.

8. Perioada de pastrare a datelor cu caracter personal
Procert Laboratory nu va pastra datele cu caracter personal intr-o forma care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioada mai lunga decat este necesar, in legatura cu scopurile pentru care datele au fost colectate initial, cu respectarea reglementarilor aplicabile.


  © 2011 - 2020   Procert Laboratory