HOME     CARIERE      CONTACT      POLITICA DE CONFIDENTIALITATE      POLITICA COOKIES     
 
 
DESPRE NOI
PRINCIPIILE PROCERT LABORATORY
PROCESUL DE CERTIFICARE
POLITICI DE CERTIFICARE
CERTIFICARE SISTEME DE MANAGEMENT
CERERE DE OFERTA
CLIENTI
PAREREA TA CONTEAZA
COLABORARI
INTREBARI FRECVENTE
LINK-URI UTILE
NOUTATI
 

Certificate ISO

Untitled Document
DESPRE NOI
PROCERT LABORATORY este un organism specilizat în servicii de audit al sistemelor de management (calitate, mediu, sănătate și securitate în muncă, securitatea informațiilor, responsabilitate social, energie) în vederea certificării acestora în conformitate cu standardele internaționale:  ISO 9001 : 2015, ISO 14001 : 2015, ISO 45001 : 2018, ISO/IEC 27001 : 2017, SA 8000 : 2014, ISO 50001 : 2018.

MISIUNEA organismului de certificare PROCERT LABORATORY este de a aduce valoare adăugată clienților săi, promovând în mediul economic cele mai bune practici în domeniul managementului, în acord cu dezideratele societății actuale. Cele mai bune practici de management sunt acelea care răspund faptic, cu soluții viabile și sustenabile, la provocările contextului economic și social actual, extrem de dinamic.

VALOAREA organismului de certificare PROCERT LABORATORY constă în încrederea câștigată din partea clienților conferită prin permanenta orientare către client coroborată cu principiile de funcționare bazate pe imparțialitate pentru asigurarea obiectivității evaluărilor.

SCOPUL organismului de certificare PROCERT LABORATORY  este de a evalua, analiza și certifica sisteme de management într-o manieră care să aducă valoare adăugată organizațiilor.

ANGAJAMENTUL pe care PROCERT LABORATORY și-l asumă, este de a răspunde în mod constant cerințelor legale și de reglementare, naționale și internaționale, aplicabile domeniului sistemelor de management, precum și nevoilor clienților săi (îmbunătățirea prestațiilor lor) și al altor părți intersate (RENAR, parteneri de afaceri, colaboratori, autorități, etc.).

  © 2011 - 2023   Procert Laboratory