HOME     CARIERE      CONTACT      POLITICA DE CONFIDENTIALITATE      POLITICA COOKIES     
 
 
POLITICI DE CERTIFICARE
CERTIFICARE SISTEME DE MANAGEMENT
CERERE DE OFERTA
CLIENTI
PAREREA TA CONTEAZA
COLABORARI
INTREBARI FRECVENTE
LINK-URI UTILE
NOUTATI

 
 
Membru: 

Certificate ISO

Untitled Document
ISO 50001
Garantia unui parteneriat pentru consolidarea marcii
Semnalele de alarmă trase de experții din toată lumea legate de efectele consumului de energie cu impact asupra mediului înconjurător (consum de resurse naturale, emisii de gaze cu efect de sera) au determinat preocupări din ce în ce mai intense ale factorilor politici și economici referitoare la îmbunătățirea eficienței energetice.
Astfel de provocări au stârnit și interesul organizațiilor care, susținute de motivația conservării resurselor, adoptă măsuri de îmbunătățire a eficienței energetice. Pentru a demonstra efectiv eficacitatea acestor măsuri, la nivel internațional a fost creat standardul SR EN ISO 50001:2011 care să răspundă nevoilor tuturor organizațiilor, indiferent  de domeniul de activitate și de mărime.
SR EN ISO 50001:2011 (în versiunea românească) este un instrument necesar pentru dezvoltarea și implementarea politicii referitoare la energie și a obiectivelor legate de aspectele semnificative de energie.  Prin implementarea acestui standard, organizațiile au ca scop  îmbunătățirea productivității în termeni de eficiență energetică ce poate fi demostrată prin indicatori economici.
       
Standardul se poate utiliza independent sau integrat cu orice alt standard referitor la management.

Beneficiile certificării:

  • Asigurarea faptului că sistemul de management al energiei implementat în cadrul organizației Dumneavoastră crează premisele reducerii consumului de energie, conservării resurselor naturale neregenerabile, toate acestea având un efect imediat și durabil exprimat în costuri;
  •  Demonstrarea față de toate părțile interesate a angajamentului pentru protecția mediului, a reducerii costurilor și a profitabilității afacerii;
  • Obținerea unui grad cât mai ridicat al conștientizării a personalului referitoare la reducerea consumului de energie conducând la schimbarea comportamentului fiecăruia în conservarea energiei.
Chestionar de evaluare preliminara
Comada online
 

  © 2011 - 2021   Procert Laboratory