HOME     CARIERE      CONTACT      POLITICA DE CONFIDENTIALITATE      POLITICA COOKIES     
 
 
DESPRE NOI
PRINCIPIILE PROCERT LABORATORY
PROCESUL DE CERTIFICARE
POLITICI DE CERTIFICARE
CERTIFICARE SISTEME DE MANAGEMENT
CERERE DE OFERTA
CLIENTI
PAREREA TA CONTEAZA
COLABORARI
INTREBARI FRECVENTE
LINK-URI UTILE
NOUTATI
 

Certificate ISO

Untitled Document
ISO 45001:2018
Sisteme de management al sanatatii si securitatii in munca

Standardul pentru sănătate și securitate ocupațională, în formatul celui inițiat de British Standards Institution (BSI), OHSAS 18001 a fost creat ca răspuns la cererea clienților cu privire la un standard recunoscut al sistemului de management al sănătății și securității în muncă, față de care pot să fie evaluate și certificate sistemele lor de management. Odată emis pe piață, standardul a fost imediat adoptat de organizații, ținând cont de faptul că a fost creat pentru a fi integrat ușor cu celelalte sisteme. În 2018, Organizația Internațională de Standardizare (ISO) emite un standard nou ISO 45001 a cărui structură este similară celorlalte standarde de management, versiunea 2015, și care abordează aceeași gândire bazată pe risc.

Beneficii
  • asumarea responsabilităților tuturor persoanelor participante la procesul muncii prin conștientizarea acestora cu privire la pericolele și riscurile în muncă în vederea eliminării pe cât posibil a riscurilor legate de sănătate și securitate în muncă;
  • demonstrarea conformării cu legislația referitoare la sănătate și securitate în muncă;
  • îmbunătățirea performanțelor referitoare la sănătate și securitate în muncă ale organizației;
  • demonstrarea față de părțile interesate a angajamentului managementului cu privire la protecția sănătății și securitatea la locurile de muncă.

Comada online
  © 2011 - 2024   Procert Laboratory